Mi kell a golyók nyomtatásához?
Az állandó nyomatokhoz elő kell készítenie minden futball-, röplabda- vagy kosárlabdalabdát, a kiválasztott transzfernyomatot és az automatikus labdaprést. Hopresek PTAP1719 hőátadó présgépünket, és garantálja a legjobb minőségű egyedi nyomatokat, például cégének logójával vagy nevével.


                            

Hogyan működik a sajtó?

A transzferprés labdákra történő nyomtatáshoz egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi bármilyen egyedi nyomtatást különböző típusú labdákra: futball, háló, kosárlabda. A készüléket 20-24 cm átmérőjű golyókhoz tervezték. Könnyen használható, és a nyomatokat egyértelműség és hosszú élettartam jellemzi. A nyomtatáshoz használt átviteli eszköz szilárd, stabil szerkezetű, ami garantálja a teljesen kényelmes munkát. Az olvasható LCD panelnek köszönhetően teljes ellenőrzést nyer a teljes nyomtatási folyamat felett. A transzferprés 0 és 300 ° C közötti hőmérséklettartományban működik.
Az egyes paramétereket, például az időt vagy a hőmérsékletet, manuálisan kell beállítani. A készülék jelzi a nyomtatási átviteli folyamat végét, és egy speciális működtetőszerkezetnek köszönhetően automatikusan kinyílik. Teflon, tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely kiküszöböli az áthelyezés problémáját, és nem igényel speciális szilikonpapírt. Egy ilyen sajtóval dolgozni tiszta öröm.
Labdarúgás saját nyomtatással - lépésről lépésre
Hogyan kell nyomtatni a labdára? Először válassza ki a labdát és a rajta lévő nyomtatványt (pl. Logó, cégnév). A nyomatot a labda kiválasztott helyére kell rögzíteni, például ragasztószalaggal. A következő lépés a hőátadó prés csatlakoztatása és a megfelelő folyamatparaméterek beállítása - idő (0–999 másodperc) és hőmérséklet (0–250 ° C). A prés speciális lengéscsillapítóval van felszerelve, amely biztosítja a golyó teljes stabilizálását a nyomtatási átviteli folyamat során. A labdát a kijelölt helyre kell tenni, képpel felfelé. Ha minden kész, zárja be a sajtót. A jellegzetes kattanás jelzi, hogy a prés megfelelően zárva van, és a nyomtatási folyamat megkezdődik. A teljes átviteli folyamatot egy speciális hangriasztás jelzi. Amikor a riasztó megszólal, a sajtó automatikusan kinyílik egy speciális működtető szerkezetnek köszönhetően. Ez az a pillanat, amikor a nyomatot végül a labdára helyezték.
A nyomtatás golyóra történő átvitelének teljes folyamata nagyon egyszerű, és nem tarthat több mint egy tucat másodpercet. Ahhoz azonban, hogy ez megtörténjen, és hogy a nyomat kifejező és mindenekelőtt tartós legyen, használjon bevált, kiváló minőségű automatikus hőátadó prést. Csak ennek köszönhetően lesz biztos abban, hogy a nyomtatás a megfelelő módon készült. Ezenkívül a bevált és megbízható prés lehetővé teszi bármilyen mennyiségű nyomtatást szünetek nélkül.
Érdekel a golyósprés? Most vásárlása egyszerűen és gyorsan finanszírozható lízinggel! Nem kell saját erőforrásokat lekötnie, és az egész eljárást 15 percen belül elvégezheti - teljesen online. Jelölje be!