3D Szublimációs

Velünk a reklámkütyük készítése, nyomtatási és szublimációs technológia használatával, szinte gyerekesen egyszerű. Profi és a technológiai újítások iránt lelkesedő csapatként a legigényesebbeket is kielégítjük. Webáruházunknak ez a része lehetővé teszi az Önök számára a legszigorúbb szükségletek kielégítését, amelyek a bonyolult nyomdai projekte...

Velünk a reklámkütyük készítése, nyomtatási és szublimációs technológia használatával, szinte gyerekesen egyszerű. Profi és a technológiai újítások iránt lelkesedő csapatként a legigényesebbeket is kielégítjük. Webáruházunknak ez a része lehetővé teszi az Önök számára a legszigorúbb szükségletek kielégítését, amelyek a bonyolult nyomdai projektek kivitelezését kísérik.

A szublimációs jelölés tökéletesített megoldásai

A tökéletesített gépek és innovatív berendezések a technológiai fejlődés jelei. A jövőbe visznek magukkal bennünket, melyben a tökéletesség uralkodik – a formák, a munka és a gyártói ajánlatok tökéletessége. A 3D nyomatok világa az egyik terület, amely máris abszolút, és természetesen haladó slágerré vált.

A 3D vákuumprés, más néven 3D szublimációs prés egy olyan berendezés, amely lehetővé teszi a szabálytalan alakú, görbületekkel és nem mindennapos törésekkel szabdalt felületű tárgyakra történő nyomtatást. Az áramvonalas, nem tipikus termékekre, pl. mobiltelefon- és tablet-tokokra, tányérokra, bögrékre, poharakra, puzzle-kra vagy bádoglapokra történő nyomtatás rendkívül intuitív megoldás. Mindez megoldható, és a recept rendkívül egyszerűen hangzik – 3D vákuumprés.

Az innovatív berendezés két fűtőpanelból áll – egy alsóból és egy felsőből. A 3D présbe beépített kompresszor felelős a levegő elvezetéséért a berendezésből, ezzel a vákuumot is létrehozva.

Ezen felül, a 3D prés lehetővé teszi nyomatok készítését egyszerre több (különböző méretű) tárgyra is. Ennek köszönhetően nem csupán időt takarítunk meg, hanem a manapság rendkívül népszerű öko-irányzatba is illeszkedünk.

Mi a szublimáció?

Szublimációnak azt a megoldást nevezzük, amelyet poliészter anyagok világos felületére történő nyomtatásához használhatunk. Nyomatok sportruházatra, pl. blúzokra, topokra vagy pólókra történő készítéséhez használják, de kiegészítőkre, pl. puzzle-kra vagy párnákra történő nyomtatásra is alkalmas.

Bővebben

3D Szublimációs 11 terméket találtam.

Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11