Céges pólók – vállalkozásod hatékony reklámja

Különféle termékek lehetnek reklámhordozók – tollak, aktatáskák vagy papír, de akár céges pólók is. Ha szeretnéd megerősíteni céged imázsát az ügyfeleid előtt, de habozol pólókat rendelni, alább találsz három okot, amelyek miatt ez egy jó befektetés. Tudj meg többet arról, milyen előnyök fakadnak saját céges pólók birtoklásából.

Elsősorban – a reklámpóló több mint munkaruha

Minden munkaadó egyik kötelezettsége, hogy alkalmazottai számára munkaruházatot biztosítson. Ez nem mindig kell védőkezeslábast jelentsen – sok minden függ a tevékenységi körtől és az adott munkakör jellegétől. Például az eladók, futárok vagy raktári alkalmazottak hordhatnak mindennapi ruházatot, ezért az ő esetükben a céges pólók kiválóan beválnak.
Munkapólókat számos vállalkozás használ széles körben, a munkaadók pedig ily módon:
    • teljesítik kötelességüket – munkaruhát adnak alkalmazottjaiknak,
    • odafigyelnek az első benyomásra – a céges öltözet egységesítése következetességet sugall és pozitívan hat a márka ügyfelek általi megítélésére,
    • növelik a hitelességet és a bizalmat – aminek jelentősége van pl. a futárcégek esetében (a futárok gyakran vesznek át küldeményeket üzleti és egyéni ügyfelektől)
A céges pólóba öltözött alkalmazott láthatósága nagyobb az ügyfél szemében. Ennek különös jelentősége van üzletek vagy más ügyfélkiszolgáló helyek esetében – mindenhol, ahol a fogyasztónak segítségre vagy szakember tanácsára lehet szüksége. Nem jelentéktelen szempont az sem, hogy – más reklámanyagoktól eltérően – a céges pólók univerzálisak és olcsók – az alkalmazottak minden nap használhatják őket.

Másrészt – a céges póló egyben olcsó reklám is

A céges póló a reklám egy olyan formája, amely nem csapolja meg a cég költségvetését. Összehasonlítva pl. az óriásplakátokon vagy a sajtóban elhelyezett reklámokkal, a pólók vásárlása kevésbe kerül. Mi több, a modern technológia, pl. a hőtranszfer, lehetővé teszi magas minőségű, széles színpalettájú nyomatok felvitelét a ruhadarabokra.
Ha a céges pólók kényelmesek, az alkalmazottak szívesen fogják őket hordani munkaidőn kívül is. Ilyen ruhában járva-kelve a városban meggyökereztetik a márkát a fogyasztók tudatában, ezzel növelve felismerhetőségét is – az ilyen reklám rendkívül értékes minden, a piacon tevékenykedő cég számára.
Mennyibe kerül egy céges póló? A darabonkénti ár akár 1200 Ft-nál is kezdődhet. A céges ruházat beszerzésének végső költsége ugyanakkor az anyag minőségétől, a nyomat felvitelének módjától és a megrendelt pólók számától függ. Egy nagy megrendelés esetén a cég vonzó kedvezményekre számíthat.

Harmadrészt – a reklámpólók univerzálisak

Ruhát minden nap használunk. A galléros pólóingek és pólók rendkívül népszerűek – mindannyiunk szekrényének polcain van legalább néhány darab. Ezért a céges pólók nagyon praktikusak. Egyrészt felhasználhatók munkaruhaként, másrészt viszont kiváló ajándéktárgyat is jelentenek az ügyfeleknek. E szerepben különösen jól beválnak, ha a nyomat diszkrét, pl. ha a pólóra csak a cég egy kis logója kerül fel.
Más céges kütyükkel együtt a céges póló praktikus jutalomtárgy is lehet a cég által szervezett vetélkedőkben – elég kiválasztani a megfelelő méretet, és a győztes ruhatára egy olyan ruhadarabbal gazdagodhat, amelyet napi szinten használhat.
A vállalkozó szempontjából jelentősége van az ilyen termékek könnyű hozzáférhetőségének is. Bármely cég megrendelhet bármilyen pólókat: sima vagy galléros pólókat, topokat. A színek mellett a szabások – pl. slim fit, vagy az anyagok közül is lehet válogatni. Végezetül a céges pólók rövid és hosszú ujjú változatban is hozzáférhetők, ami azt jelenti, hogy mind az alkalmazottak, mind a megajándékozott ügyfelek az időjárástól vagy az évszaktól függetlenül használhatják őket.

Meríts mások tapasztalataiból

Nem véletlen, hogy a céges pólókat széles körben használják mind a világ legnagyobb vállalatai, mind a kisebb, csak a helyi piacon tevékenykedő cégek. Ha saját vállalkozást vezetsz, meríts más vállalkozók tapasztalataiból – ők már értékelik a céges pólókat.