Automatikusan nyíló hőprés sapkákhoz 2in1 PT2815S

PT2815S

Új termék

Automatikusan nyíló hőprés sapkákhoz

Bővebb leírás

Automatikusan nyíló hőprés sapkákhoz 2in1 PT2815S

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 0 / 5
Még nem értékelte ezt a terméket.

161 690 Ft‎ Bruttó

Egyéb infó

Sík hőprés. Automatikusan nyíló hőprés sapkákhoz, cserélhető lappal és fűtőtesttel, amelyek természetesen megtalálhatók a készletben.
A prés nyomatok készítésére készült sapkákra és olyan lapos felületekre mint a pólók, zsebekre és más nehezen hozzáférhető helyekre. A széles hőmérsékleti tartomány révén a présen végezhetők transzferek szublimációról, lézernyomtatásra szánt papírokról, flex és flock fóliáról.

Legfontosabb tulajdonságok:

- időtartomány: 0s-999s
- hőmérséklet-tartomány: 0-300C
- teljesítmény: 450W
- lapos munkafelület: 10cm x 15cm
- munkafelület sapkákhoz: 9cm x 15cm
- bruttó tömeg: 20kg
- a csomagolás mérete: 55cm x 55cm x 25cm
- egyedi projekt + LED panel

A kezelés banálisan egyszerű:

• LCD óra és hőmérséklet-szabályozó:
- állítsd be a kívánt időtartamot és a hangjelzés (riasztó) bekapcsol, amikor befejeződik a visszaszámlálás
-állítsd be a kívánt hőmérsékletet, és a szabályozó leállítja a melegítést a beállított hőmérséklet elérésekor
- ugyanakkor a szervomotorok kinyitják a prést a megjelölt időpontban
• a fűtőelem egy vastag fűtőlap, rendkívül egyenletes hőeloszlással, ami biztosítja a komfortos munkavégzést
• non-stick - a lapot teflon borítja, ezért semmi sem ragad a felületéhez. Ez megelőzi a transzferek odaégését, nincs szükség külön szilikonpapír-ívre.
• erős és stabil fém konstrukció

NÉZD MEG A FILMET

 

Zmena ohrievača a hornej časti

Hőtranszfer prés sapkákhoz és nehezen hozzáférhető helyekhez

Egy reklámügynökség munkájában, de a mikrovállalkozásoknál is akadnak kis felületű nyomatok. Mi több, ezeket sapkákra, zsebekre, kistáskákra, vagy épp nagyobb tárgyakra, de nehezen hozzáférhető helyekre kell felvinni. Ilyen, nem nagy, lapos felületekre készítendő nyomatok esetében válik be kiválóan az épp e rendkívüli feladatokra szánt különleges hőtranszfer prés.

A PT2815S automata 2 az 1-ben hőtranszfer présnek kicsi a munkafelülete, lapos nyomatok esetében 10 × 15 cm, sapkák esetében pedig 9 × 15 cm. A készletben egyszerűen megtalálható két cserélhető, lapos és félkörös formájú munkalap és fűtőbetét. Ez lehetővé teszi a prés munkavégző elemeinek a végrehajtandó feladathoz történő igazítását.

A kicsi szép és egyszerű

A lekicsinyített munkafelület jelentősen kisebb teljesítményt is jelent: ebben az esetben elegendő 450 W, hogy kisméretű ábrákat vigyünk fel szövetekre. Az egész berendezés is kisebb és könnyebb a nagyobb munkákhoz és lapos felületekhez használt préseknél.

A folyamat teljes fennmaradó része azonosan történik, mint a hagyományos hőtranszfer présekben. Elegendő a megfelelő helyen elhelyezni az anyagot és a papírt vagy fóliát a felvitelre váró képpel, majd beprogramozni a nyomtatást egy egyszerű LED panelen. A prés önműködően záródik és nyílik ki. A fűtőlap szerkezete biztosítja az anyag egyenletes felmelegítését, a teflonnal borított laphoz semmi nem ragad hozzá.

A sapkákhoz és kisméretű lapos nyomatokhoz szánt hőtranszfer prést mind ára, mind paraméterei gazdaságos berendezéssé teszik magas minőségű képekkel ellátott termékek kis sorozatainak készítése során történő felhasználáshoz.

Letöltés

Záručné - Návod

Záručné Podmienky - Návod Na Používanie

Letöltés (416.1k)